mijn opdrachtgevers en referenties:

Marielle Schrijvers – Mensium

Pleun is een natuurtalent op papier! Met precies de juiste woorden weet ze jouw verhaal onder woorden te brengen en de gevoelige snaar te raken.

Pleun heeft mij geholpen met het schrijven van een blog over mijn carrière switch. Het is een heel persoonlijk verhaal geworden waar ik alleen maar positieve reacties op heb gekregen!

Waar ik zelf soms urenlang naar een wit beeldscherm kan blijven staren weet Pleun binnen afzienbare tijd woorden te geven aan de gevoelens die er op dat moment spelen. Dus twijfel niet haar in te schakelen wanneer het niet lukt met een column, speech, kaartje of presentatie. Je zal zeker positief verrast worden!

Lieke Hazenbroek – Linc naar Zorg

Pleun heeft ondersteund bij het schrijven van een kwaliteitsdocument. Ze heeft kennis van de zorg, is een kritische lezer en heeft geholpen een goede structuur te krijgen. Daarnaast een hele prettige en toegankelijke persoonlijkheid – dat maakt samenwerken heel prettig!

Marjan Scholte

Pleun is bij uitstek geschikt om wensen van cliënten om te zetten in bruikbare taal! Is inspirerend en doelgericht!

Marie- José Stravens – Combinatiefunctionaris cultuur 

Pleun verstaat de taal om losse woorden om te zetten in een samenhangend verhaal. De afscheidsspeech die ze voor mij heeft geschreven om voor te dragen bij het afscheid van mijn collega was treffend, met een prachtige rode draad en opbouw. De speech werd vervolgens ook nog op prachtig papier en in een mooie persoonlijke verpakking geleverd zodat deze cadeau kon worden gedaan aan de pensionaris.

Laura Brands

De sessies van Pleun zijn een aanrader als je zelfverzekerd wil leren spreken en rustiger wil leren ademen. In 2 sessies kreeg ik een heleboel tips en oefeningen en ik heb er echt profijt van!

Josien Harder – Harder Online Marketing

Pleun is een topper! Ik wilde heel graag mijn ademhaling beter onder controle krijgen en zelfverzekerd leren spreken. Tijdens het spreken vergeet ik namelijk vaak ‘adem te halen’ en gaat het helemaal mis. Pleun heeft mij in 2 sessies geholpen, met een heleboel tips en oefeningen.

Ik kwam erachter dat ik veel te veel en te snel ademde en heb met haar tips geleerd dit onder controle te krijgen. Ik adem rustiger en het lukt me steeds beter om te lange presentaties te geven voor meer mensen. De sessies van Pleun zijn een aanrader als je zelfverzekerd wil leren spreken, maar je hebt er ook profijt van in het dagelijks leven omdat je manier van ademhalen sowieso verbetert!

Natascha Looten-Merkelbach

In een periode waarin alles ineens veranderde en mijn stiefvader een herseninfarct kreeg met blijvende hersenschade, kwam er ontzettend veel op mijn moeder af. Ze werd zo geleefd, dagelijkse ziekenhuisbezoeken, veel onzekerheid, emoties en veel zorgen. Mijn stiefvader kon niks meer zelfstandig en moest gaan revalideren in een geriatrisch verpleeghuis. In zo’n verpleeghuis wordt veel van een mantelzorger gevraagd. Hoe meer zij overnemen, hoe beter. Thuis loopt ook alles gewoon door en sta je er als mantelzorger ineens alleen voor.

Ik hoef niet te vertellen hoe zwaar dit is en hoe fijn het is wanneer je in zo’n situatie hulp krijgt van buitenaf. Want hoe nu verder in het labyrint van de zorg? Wat mag je verwachten van een zorginstelling, waar heeft een cliënt recht op, er komt zoveel op je af en niet alleen in deze periode maar zeker ook in de periode die daarop volgt.

Pleun heeft ons tijdens de revalidatieperiode haar deskundige hulp aangeboden omdat wij met veel vragen zaten richting de geriatrisch arts. Om ons voor te bereiden op het (voor ons emotionele) gesprek hebben wij met Pleun alles doorgesproken en haar adviezen gevraagd.

Pleun heeft een enorm inlevingsvermogen en geeft je direct een gevoel van vertrouwen. Mijn moeder was enorm blij met haar steun, het begrip en het deskundige luisterende oor. Pleun denkt mee, geeft haar deskundige mening, maakt aantekeningen/een compleet verslag wat we mee konden nemen naar het gesprek.

Dit is nog maar een glimp van wat Pleun iemand kan bieden maar al zo essentieel. De zorg is zo ingewikkeld en er zijn zoveel eilandjes. Wanneer iemand deze eilandjes met elkaar kan verbinden, voor mensen die afhankelijk zijn van de zorg en er emotioneel bij betrokken zijn, dan is dat geweldig. Tijdens revalidatie maar ook zeker in het traject daarna.