Blij ei

Ik ben een blij ei. Een enorm blij ei. Want vrijdag ontving ik het telefoontje waar iedere startende ondernemer blij van wordt. Een zorg-en welzijnsorganisatie belde met de vraag of ik met Leven In Letters voor hen de complete website wil herschrijven!

Op het moment dat ik gebeld werd, stond ik midden in de supermarkt. Ik kan je vertellen, ik heb daar even héél raar staan te doen. Althans, zo kwam het over denk ik, want de mensen om me heen keken me heel vreemd aan. Ik stond gewoon mijn eigen feestje te vieren, want wauw, ik had mijn eerste opdracht binnen!

Eenmaal in de auto belde ik uiteraard meteen mijn man en mijn zus, ik móest het aan iemand vertellen, zo blij was ik! Thuisgekomen, met een bak koffie aan de keukentafel, drong het pas echt tot me door. Nu moest ik echt aan de bak. Laten zien dat ik goed ben in wat ik doe. Doodeng, maar na alle coaching gesprekken, feedback formulieren en positieve recensies, moét ik gewoon in mijzelf geloven. Alleen dán kan ik verder groeien en doen waar ik blij van word.

Dit weekend ga ik het allemaal eens laten bezinken en bijkomen van een enerverende week.
Een avondje relaxen met een fijne serie en een goed glas wijn, shoppen in Den Bosch en daarna uit eten met vriendinnen. En zondag even lekker rommelen in huis, spelletjes doen met de kinderen en misschien nog een stuk wandelen. Niet veel bijzonders dus, maar dat is ook wel eens fijn. Er gebeurt al genoeg in het leven van dit blije ei….

Deel deze post via:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *