Tekstschrijven voor particulieren

Hoe vind je de juiste woorden?

Niet iedereen kan zijn of haar gevoel onder woorden brengen. Zeker niet bij lief, leed en andere momenten van betekenis. Terwijl het juist dán zo belangrijk is!

Woorden bij huwelijk, geboorte of viering

Je ervaart fijne momenten, zoals een nieuwe baan, huwelijk, opening van een eigen zaak of de geboorte van een (klein)kind. Die momenten wil je vieren, vastleggen en blijven herinneren. Maar hoe beschrijf je dat nu het beste?

Woorden bij ziekte, overlijden of afscheid

Ook bij verdrietige gebeurtenissen zoals ziekte, overlijden of afscheid is het belangrijk om stil te staan bij wat er gebeurt. Om te verwerken, herinneren of te troosten. Maar welke woorden zijn passend? Wat zég je dan? 

"Ik wil zoveel zeggen, maar ik kan de juiste woorden niet vinden"

Geen zorgen, ik help je!

Hoe? Heel simpel. Door goed te luisteren naar jouw verhaal. Ook al zijn het maar een paar woorden. Ik luister. Stel vragen. Observeer. Ik maak gebruik van mijn enorme inlevingsvermogen. En dan ga ik schrijven. Jouw speech. Jouw brief. Of jouw kaartje. 

Ik zorg voor de juiste woorden zodat jij:

  • iemand een hart onder de riem kunt steken
  • op waardige wijze afscheid kunt nemen van een dierbare
  • jullie huwelijksceremonie nóg specialer kunt maken
  • dat ene familielid in het zonnetje kunt zetten
  • je jubilerende collega toe kunt spreken
  • een bijzondere ervaring voor altijd vast kunt leggen
Laten we een keer kennismaken!

Dan kijken we of het klikt en praten we over jouw wensen, je budget en mijn aanpak.