Hoi, ik ben Pleun!

Waar kan ik jou mee helpen?

Ik ben Pleun. Geboren in 1981, dus reken maar uit… niet piepjong meer, maar zeker ook niet oud. Ik voel me nog 18 en gedraag me dus nog regelmatig zo. Het liefst op de dansvloer 😉

Ik ben Pleun. Getrouwd met mijn grote liefde en mama van een dochter (2012) en een zoon (2016). Dol op mijn familie, vrienden, lekker eten en drinken, fijne gesprekken en ‘mijn stadje’ Eindhoven.

Ik ben Pleun. Zangeres in hart en nieren, muziekfreak tot op het bot. Muziek werkt helend, daar ben ik van overtuigd. Het podium is mijn tweede thuis, ik ken als geen ander de kracht van zang en muziek en breng dat graag over op anderen.

Ik ben Pleun. Ik studeerde Gezondheidswetenschappen en volgde opleidingen in gezondheidsrecht, verander- en innovatiemanagement, klachtbehandeling en rouw- en verliesverwerking. Ik werkte als adviseur beleid & kwaliteit, cliëntvertrouwenspersoon, manager en onderzoeker. Maar ik ben ook ervaringsdeskundige in zorg en welzijn. Ik ken de weg dus als geen ander.

Ik ben Pleun. Eigenaresse van Leven In Letters. Een bedrijf ontstaan uit liefde voor taal en de behoefte om emoties de ruimte te geven. Ik laat mensen de kracht van woorden ervaren!

Genoeg over mij. Wie ben jij? Laten we kennismaken!