Dit ben ik

Ik ben Pleun. Geboren in 1981, dus reken maar uit… niet piepjong meer, maar zeker ook niet oud. Ik voel me nog 18 en gedraag me dus nog regelmatig zo.

Ik ben Pleun. Getrouwd met mijn grote liefde en mama van een dochter (2012) en een zoon (2016). Familiemens, gezelschapsdier, dol op lekker eten en drinken, fijne gesprekken en ‘mijn stadje’ Eindhoven.

Ik ben Pleun. Zangeres in hart en nieren, muziekfreak tot op het bot. Muziek werkt helend, daar ben ik van overtuigd. Het podium is mijn tweede thuis, ik ken als geen ander de kracht van zang en muziek en breng dat graag over op anderen.

Ik ben Pleun. Ik studeerde af in Gezondheidswetenschappen, ben daarna o.a. opgeleid in gezondheidsrecht, verander- en innovatiemanagement, klachtbehandeling en rouw- en verliesverwerking. Ik heb werkervaring als onder andere clientvertrouwenspersoon, beleidsadviseur, manager, en onderzoeker. Maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige in zorg en welzijn. Ik ken de zorg van binnen en buiten, als patiënt, mantelzorger, medewerker en manager.

Ik ben Pleun. Eigenaresse van Leven In Letters. Leven In Letters is ontstaan vanuit mijn passie voor taal en de sterke behoefte om mensen te helpen (en) emoties de ruimte te geven!

Wil je meer weten over mijn leven als vrouw, partner, moeder, dochter en ondernemer? Lees mijn blogs hier!

Dit ben ik. Ik kijk er naar uit te ontdekken wie jij bent! Neem contact op of plan direct een vrijblijvende kennismaking!