Zingen en spreken

Met de paplepel...

Niet iedereen pakt even gemakkelijk de microfoon, de aandacht of allebei. Logisch, spreken voor publiek doen we over het algemeen niet iedere dag.

Toch is het podium de plek waar ik op mijn gemak ben. En met mijn microfoon ben ik inmiddels bijna vergroeid. Als zangeres en dochter van een muzikant, stond ik al heel jong op het podium. En tijdens mijn studie en werk deed ik veel ervaring op in het spreken voor publiek, het leiden van gesprekken en het presenteren van bijeenkomsten.

Waarom een speech?

Jij wil iemand verrassen. Je wil iemand in het zonnetje zetten of je wil spreken op een voor jou heel belangrijk, bijzonder of beladen moment.

Dat is niet altijd makkelijk. Je krijgt de zenuwen van het idee alleen al. Of het is zó emotioneel, dat je de woorden niet over je lippen krijgt. Dus besluit je het maar af te blazen en je mond te houden.

Maar het is toch heel erg zonde als jouw woorden niet gehoord worden?

De oplossing is simpel! Laat mij de speech voor je voordragen. De speech die jij zelf geschreven hebt. Of de speech die ik voor je heb geschreven na een gesprek met jou. En als je wil, maken we het nog specialer door er een mooi gedicht of lied aan toe te voegen!

Zingen bij momenten van betekenis

Soms wordt je geraakt door een stem, lied of tekst. Dan ben je even stil. Denk je terug aan dat ene moment of stromen de tranen over je wangen. Of je schreeuwt lekker mee, dat kan natuurlijk ook!
Muziek werkt helend, daar ben ik van overtuigd. Het geeft rust en positieve energie. Het helpt mensen om gevoelens onder woorden te brengen, emoties te uiten en dingen te verwerken. Zingen is voor mij dan ook een enorme uitlaatklep.  

Iedereen heeft wel een favoriet liedje dat gevoelens perfect verwoord, herinneringen oproept of een bepaalde betekenis heeft. 

Ik zing dat lied graag voor je!

Live of, als dat niet kan, digitaal. Een lied waarmee jij iemand op een bijzondere manier in het zonnetje zet. Waarmee jij woorden geeft aan wat je wil zeggen. Of waarmee jij een bijzondere gebeurtenis nóg specialer maakt. 

Combineren met een speech is natuurlijk mogelijk! En heb je niet genoeg aan één lied? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden!